Vet Taxi Cluj

O idee excelentă pentru Clujenii deținători de animale de companie!

Realizarea site-ului vettaxi.ro ne-a oferit prilejul de a crea un soft pentru calcularea distanțelor, a minutelor petrecute în trafic și preluarea informațiilor în timp real ale traficului.

Pagina principală a site-ului vettaxi.ro - intuitivă și aerisită.
Pagina de rezervări - introducerea informațiilor principale.
Pagina de alegere a prețului (care poate difera în funcție de autoturism).
Ultimul pas din finalizarea comenzii - alegerea metodei de plată: numerar sau card.

Provocarea

Crearea unui calculator pe baza distanței preluată din Google.

Soluția

Integrarea unui calculator bine pus la punct care preia date despre trafic, locații (prin geolocalizare) și distanța parcursă. Calculatorul funcționează pe un principiu matematic simplu: distanța x tarif + (minute x tarif) = costuri finale. Adițional, am integrat și alte funcții ale calculatorului, care înmulțește costul final cu un anumit procent dacă rezervarea este efectuată înafara orelor de lucru, de sărbători sau alte nevoi speciale (staționare). Totodată, am integrat și un sistem de discount pentru cursele tur+retur, sistem de vouchere și sistem de confirmare a comenzilor automat cât și de a trimite factură/chitanță automat, prin email.

Rezultatele

Rezultatele sunt fantastice! În doar 2 săptămâni de la lansarea site-ului cu calculatorul integrat, cu SEO Local efectuat, vânzările au crescut cu 355% în prima lună, și cu 377% în următoarea lună, vânzările menținându-se la o medie de 6 comenzi pe zi!

355% prima lună

377% a doua lună

6 comenzi zilnice

De la client

“Tipii ăștia au făcut cea mai bună treabă; sincer vorbind, nici nu am prevăzut un asemenea succes pentru un - banal - calculator de prețuri. Toată echipa pixera mi-a demonstrat că o comunitate bazată pe integritate, comunicare și respect pot aduce rezultate la care nici nu te aștepți! Go pixera!”

Our case studies

See all projects

Abonează-te la newsletter