Email Marketing

Creăm campanii de marketing personalizate pentru fiecare segment al publicului tău, pentru a ajuta la promovarea produselor și serviciilor în eforturile de a implica în mod eficient noi clienți.

Marketingul prin e-mail oferă o conexiune extraordinară cu publicul vizat și îți oferă cel mai bun randament al investiției. Contactezi clienții actuali și potențiali și îi ții la curent cu cele mai recente oferte și știri ale companiei tale.

Specialiștii în marketing sunt de acord că e-mailul este o cheie pentru afaceri, în special pentru rentabilitatea investiției și dezvoltarea relațiilor profitabile de lungă durată. O campanie de marketing prin e-mail personalizată, segmentată și direcționată este importantă pentru conștientizarea brandului și pentru a genera conversii.

Experții noștri folosesc instrumente, strategie, implementare și urmărire a rezultatelor pentru a realiza cel mai bun brand engagement posibil.
Ne putem ocupa de strategia ta completă de marketing prin e-mail, de la designul șabloanelor la urmărire și raportare.

Cea Mai Bună Strategie de Email Marketing

Echipa noastră va dezvolta cea mai bună strategie pentru a atrage publicul țintă definit și a-și stabili nevoile de informații.

Campanii Email Marketing

Echipa noastră este pregătită să proiecteze, să construiască și să furnizeze un design de e-mail pentru comunicarea cu publicul tău, precum și să gestioneze campania de marketing prin e-mail pentru a duce la schimbări vizibile în vânzări și profitabilitate.

Design Șablon Email

Designurile și soluțiile noastre inovatoare sunt conforme și îmbunătățesc capacitatea de livrare a e-mailurilor. Designerii noștri profesioniști dau viață mesajului tău și sporesc implicarea publicului țintă cu brandul tău

Ne ocupăm de toate, începând cu conținutul personalizat individual, până la gestionarea programelor de livrare a campaniilor e-mail.

Sporește-ți prezența online alegând serviciile noastre de marketing prin e-mail. Formula noastră specială combină strategia, implementarea și targhetarea.

3

Campanii Email Active

39

Design Șabloane Email

7

Clienți Email Marketing

14

Parametrii de Tracking & Reporting

Proiectele pixera

Vezi toate proiectele

CREȘTE TRAFICUL & CREȘTE VÂNZĂRILE

Spune-ne despre proiectul tău

Dă-ne voie să creștem afacerea ta cu pasiune

Proiectăm e-mailuri cu stil unic, cu conținut personalizat, pentru a te ajuta să vinzi un produs, să promovezi o cauză sau să oferi un serviciu. Aducem mesajul tău către masele de oameni.

Testimoniale

VEZI TOT