Mobile Marketing

Noi rețele și platforme apar zilnic, iar dispozitivele mobile preiau conducerea în mod puternic.

Numărul de utilizatori de smartphone-uri este în continuă creștere și depășește cu mult utilizatorii de PC-uri, motiv pentru care nu trebuie ignorată posibilitatea de a ajunge la audiența acestui canal de comunicare. Marketingul mobil creează experiențe mai puternice ale utilizatorilor care se extind dincolo de reclamele standard, care poate fi ușor trecut cu vederea pe un ecran mobil, ceea ce oferă o posibilitate mai mare de a ajunge la publicul vizat oricând, oriunde.

Marketingul pentru mobil oferă o gamă largă de oportunități pentru interacțiunea cu utilizatorii la un nivel mai personal. Astăzi, ne putem adresa unui public mult mai specific nu numai în funcție de vârstă, sex și locație, ci și de interesele și datele de navigare pe mobil, precum și de alți factori care oferă posibilitatea de a ajunge la un anumit eșantion, într-un anumit profil de audiență.

Experți în dezvoltarea de site-uri web, serviciile noastre de implementare sunt adaptate pentru a satisface nevoile tale individuale. Ca o echipă de profesioniști în marketing mobil, îți putem gestiona întreaga campanie de la schițarea strategiei, profilarea publicului, proiectarea și dezvoltarea campaniei, până la livrare și raportare.

YouTube

Targhetare Prin Reclame Video

Instagram

Engagement Prin Postări & Concursuri

Facebook

Vizibilitate, Notorietate & Interacțiune

TikTok

Extinderea Brandului Internațional

Îți oferim o analiză personalizată a strategiei tale de marketing mobil, adaptată nevoilor afacerii. Nu rata o oportunitate imensă de afaceri - mergi pe mobil!

Platformele Potrivite

Analizăm amănunțit platformele care se potrivesc publicului afacerii tale.

Eșantionare

Eșantionarea publicului țintă face parte din cea mai importantă parte a strategiei de mobile marketing.

Interacțiune

We use a cross-channel approach that integrates various mobile channels including SMS mobile marketing campaigns.

Portofoliul pixera

Vezi toate proiectele

CREȘTE CREATIV & CREȘTE SMART

Spune-ne despre proiectul tău

Dă-ne voie să ajutăm afacerea ta să ajungă în top, urmărind tendințele actuale.

Contactează-ne și îți vom oferi o strategie de marketing mobil care va aduce profituri semnificative ale investiției tale.

Testimoniale

VEZI TOT