Servicii de Web Development

Avem experiență în toate aspectele web development-ului pentru a ne ajuta clienții să își atingă potențialul maxim. Pune-ți afacerea online, obține mai multe vânzări și descoperă mai mulți clienți potențiali.

Adoptăm o abordare cuprinzătoare a web development-ului, începând de la codificare și mark-up până la designul web și conținut. Ne mândrim ca o echipă de profesioniști cu experiență care lucrează împreună. Obiectivul nostru este de a-ți dezvolta site-ul web nu numai pentru a se poziționa mai sus în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor tăi.

Oferim o gamă largă de servicii care includ site-uri de e-commerce (magazin online), site-uri web complete, platforme, portaluri, extranet, intranet,  aplicații mobile și tablete native și hibride, gamification creative și build,  un hub de informații, sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a-ți afișa serviciile. Te putem ajuta cu toate nevoile tale.

Soluții E-Commerce

Studioul noastru are soluții de succes pentru a dezvolta magazine online și coșuri de cumpărături pentru companii online.

CMS, WordPress, Wix

Aplicăm sisteme de gestionare a conținutului (CMS - Content Management Systems) pentru a-ți permite să gestionezi în mod eficient conținutul site-ului.

Intranet/Extranet

Echipa noastră dezvoltă soluții personalizate pentru dezvoltare Intranet și Extranet, integrare Sharepoint și knowledge management.

Aplicații Mobile

Suntem un studio pasionat în dezvoltarea de aplicații care oferă servicii de aplicații Web sau mobil.

Soluții Email Marketing

Creăm cele mai bune design-uri de marketing prin e-mail pentru a crea, trimite și urmări campanii de e-mail care vor avea rezultate remarcabile.

PHP și JS Development

Oferim servicii de dezvoltare software în: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery și alte tehnologii actuale.

Proiecte pixera

Vezi toate proiectele

5

Soluții E-Commerce

12

Website-uri de Top

3

Portaluri tip Directory

4

Aplicații Web & Mobil

24

Strategii de e-mail marketing

3

Ninja în Web Development

Effective Web Development Solutions

Dezvoltare web responsiv pe mai multe platforme

Oferim teste riguroase pentru majoritatea tipurilor de dispozitive, precum și pentru browsere și sisteme de operare, înainte de a lansa noul tău site web și de a finaliza proiectul. Testarea se efectuează atât ca utilizator, cât și ca administrator, pentru a te asigura că site-ul tău este modern și responsiv.

Mediu de testare securizat pentru proiectul tău web

Folosim instrumente complexe de colectare a conținutului care permit vizualizarea conținutului în ceea ce privește arhitectura site-ului, la care vom face modificări în cadrul echipei tale înainte ca acesta să fie publicat. De asemenea, ai acces la un mediul de testare al site-ului tău, care este găzduit pe servere puternice în timpul procesului de creare.

Effective Web Development Solutions

CREȘTE CREATIV & CREȘTE SMART

Spune-ne despre proiectul tău

Dă-ne voie să te ajutăm să îți pui afacerea în mediul online și să o crești cu pasiune

Profită de întreaga putere a open-source frameworks, contactează-ne și obține un site web personalizat, gestionabil de conținut, care se potrivește exact nevoilor și cerințelor tale.

Testimoniale

VEZI TOT