servicii-web-design

Servicii Web Design

Un website nu ar trebui doar să atragă atenția. Rolul unui website este de a atrage și implica utilizatorul, precum și de a comunica brandul tău și de a crește gradul de conștientizare a produsului sau serviciului tău.

Clienții tăi nu-ți vor oferi a doua șansă pentru prima părere

Într-o lume digitală, primele păreri sunt vitale iar un design remarcabil este cheia către succes. Utilizatorii se bucură când vizitează site-uri estetic atrăgătoare și ușor de navigat. Lasă echipa noastră să ajute site-ul tău să facă o primă impresie remarcabilă cu viteză și accesibilitate.

Ce Servicii de Web Design Realizăm?

Website de Prezentare

Site-uri simple de prezentare, pentru saloane de înfrumusețare, cabinete medicale (umane, veterinare, etc), brokeri, service-uri auto, spălătorii sau curățătorii și alte domenii simple.

Magazin Online

Soluții eCommerce pentru magazine de fashion, produse sau restaurante, care vor să ofere posibilitatea de a-și vinde produsele direct de pe site, cu plăți online și sistem de livrare integrate.

Portal tip Directory

Portalurile tip directory sunt adresate, de exemplu, hotel-urilor, agențiilor imobiliare sau de turism, cât și companiilor care comercializează autoturisme sau le oferă spre închiriere.

Website Portofoliu

Website-urile portofoliu se adresează personalităților din media (sau social media), speakerilor, life coacherilor, medici, artiști muzicali și artiști vizuali, sau alte persoane care vor să devină un brand cu identitatea lor personală

Intranet/Extranet

Intranet-urile se adresează exclusiv instituțiilor guvernamentale, educaționale sau de învățământ particular, precum facultăților, instituțiilor guvernamentale locale sau naționale, sau școlilor/academiilor private, cu profil securizat și adaptat.

Aplicații Web

Aplicațiile web fac parte din categoria site-urilor tip foodpanda/glovo/uber, unde funcționalitățile dețin capacități de rezervare (booking la restaurante), calculare prețuri (estimare logică a tarifului/km și adaptarea tarifului în funcție de trafic)

Studioul nostru va face afacerea ta vizibilă în lumea digitală folosind ingeniozitate de proiectare pentru crearea personalității brand-ului tău, cu un impact de lungă durată. Oferim diverse seturi de design personalizabile și ne concentrăm pe oferirea unor servicii de web design care să se potrivească cu brand-ul tău în timp ce atrage vizitatori. Echipa noastră prezintă, revizuiește și colaborează cu tine până când finalizăm design-ul potrivit nevoilor tale.

Credem că o colaborare apropiată este fundamentul unui rezultat remarcabil. Începând cu verificarea conținutului când evaluăm nevoile și cerințele tale, până la analiza competitivă punând accent pe oportunități, comunicăm la fiecare pas din acest proces.

Fiecare proiect își prezintă propriile scopuri, audiențe și oportunități. Abordarea noastră pentru proiecte extraordinare începe cu un proces testat în timp, care descoperă și îmbrățișează neașteptatul.

29

Site-uri realizate

28

Site-uri aduse în prima pagină Google

5

Magazine online și tip Directory

37

Branding-uri realizate

46

Strategii de e-mail marketing

3

Designeri artiși ninja

Proiectele pixera

Vezi mai multe proiecte

CREȘTE-ȚI TRAFICUL. CREȘTE-ȚI VENITURILE.

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți dezvolți afacerea online și să o crești cu pasiune

Prosperă Online — obține cea mai bună experiență interactivă imbatabilă bazată pe design inteligent și tehnologie inovatoare. Ești gata să începi?

Testimoniale

VEZI TOT