Marketing Social Media

O strategie socială eficientă te poate ajuta să îți dezvoltați afacerea, să îți menții prezența socială și să creezi relații valoroase cu publicul.

Suntem o agenție de creație digitală dar și de SEO cu servicii complete. Experții noștri în social media te pot ajuta să stabilești obiectivele de afaceri, să identifici publicul țintă, să creezi conținut atrăgător și demn de distribuit și, în cele din urmă, să te integrezi în social media cu toate celelalte aspecte ale prezenței tale online.

Vom adapta strategiile de Social Media Marketing concepute special pentru brandul și publicul tău. Vei primi programe sociale complet gestionate, planificate (și generate) de conținut, informare pe bloggeri și distribuție video, printre alte servicii care au ca scop atragerea de noi clienți și creșterea profitabilității tale.

Serviciile noastre de socializare îți oferă posibilitatea de a te conecta și de a distribui informații care duc la creșterea gradului de conștientizare a brandului (brand awareness), a produsului sau a serviciului. Rezultatele publicității pe rețelele sociale se reflectă în numărul de re-tweets, distribuiri, comentarii, aprecieri și vizualizări. Social Media Marketing încurajează conținutul generat de utilizatori din cele mai populare platforme de socializare precum Facebook, Instagram, TikTok, Youtube Pinterest, Twitter și LinkedIn.

Monitorizarea Brandului

Te putem ajuta să îmbunătățești și să urmărești reputația afacerii tale și să aflăm modul în care oamenii îți percep brandul.

Concursuri Social Media

Conținutul Facebook, Instagram sau TikTok îți poate crește traficul într-o perioadă scurtă de timp. Experții noștrite pot ajuta să determini cel mai potrivit tip de conținut și platformă pentru brandul tău.

Administrarea Conturilor Social Media

Echipa noastră de experți în social media îți poate gestiona conturile în numele tău și poate interacționa cu publicul tău.

Crearea & Personalizarea Conturilor Sociale

Creăm și personalizăm profiluri din rețelele sociale cu conținut și estetică de calitate, care rezonează cu brandul și audiența tale.

Proiectele pixera

Vezi toate proiectele

CREȘTE TRAFICUL & CREȘTE VÂNZĂRILE

Spune-ne despre proiectul tău

Dă-ne voie să creștem afacerea ta cu pasiune

Echipa noastră te poate ajuta să deblochezi întregul potențial al marketingului tău pe rețelele sociale, SEO și publicitate online!

Testimonials

SEE ALL